Toggle navigation
español
English
English
español
English
Login
Toggle navigation
View Item
ADE Home
Educación Secundaria
Educación Secundaria
View Item
ADE Home
Educación Secundaria
Educación Secundaria
View Item
Communities and collections
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Conservación y preparación de productos derivados del nopal
View/
Open
ANMOTIDPED22_Portada_Conservación y preparación de productos derivados del nopal.pdf (84.48Kb)
ANMOTIDPED22_Conservación y preparación de productos derivados del nopal.pdf (278.6Kb)
Metadata
Show full item record
Author
Hernández-Pérez, C. T.
Date
2020-01-01
Abstract
Guía que describe un proyecto didáctico para hacer uso del nopal, en el campo tecnológico de la conservación y preparación de alimentos en una telesecundaria, con la intención de contribuir también en la economía de la comunidad.
URI
https://acervodigitaleducativo.mx/handle/acervodigitaledu/31607
Collections
Educación Secundaria
[1279]
The following license files are associated with this item:
Creative Commons
Except where otherwise noted, this item's license is described as Acceso abierto
Search ADE
This Collection
All of ADE
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register