Toggle navigation
español
English
English
español
English
Login
Toggle navigation
View Item
ADE Home
Educación para Jóvenes y Adultos
Educación para Jóvenes y Adultos
View Item
ADE Home
Educación para Jóvenes y Adultos
Educación para Jóvenes y Adultos
View Item
Communities and collections
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
La gastronomía mexicana en formación para el trabajo
View/
Open
Portada_La gastronomía mexicana.pdf (87.55Kb)
RICHDFORG121_la gastronomía mexicana.pdf (2.485Mb)
Metadata
Show full item record
Author
Miranda-Huitrón, J. C.
Date
2021-06-04
Abstract
Documento que describe y define las técnicas, ingredientes y características únicas de la comida mexicana más representativa.
URI
https://acervodigitaleducativo.edugem.gob.mx/handle/acervodigitaledu/61149
Collections
Educación para Jóvenes y Adultos
[221]
The following license files are associated with this item:
Creative Commons
Except where otherwise noted, this item's license is described as Acceso abierto
Search ADE
This Collection
All of ADE
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register